Het ICT bedrijf van Raalte

Wereldkwaliteit IT oplossingen voor iedere schaal

Ieder bedrijf, ongeacht de grootte, heeft recht op ICT toepassingen om hun bedrijf efficiënter te maken. Anno 2022 is het ondenkbaar dat een bedrijf, winkel of fabriek digitaal achterloopt op de standaard. Daarom helpt Solution24 met IT services van wereldkwaliteit.

 

Meer weten over onze werkzaamheden? Wij vertellen u er graag meer over.

Onze services als ICT bedrijf Raalte

De wereld van de ICT is ontzettend groot. Daarom houden wij ons als IT bedrijf Raalte bezig met het stroomlijnen en verbeteren van heel veel digitale processen binnen een bedrijf. Juist omdat ieder bedrijf anders is, leveren wij werk op maat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

ICT bedrijf van Raalte

Digitale werkomgeving vernieuwen

Digitale werkomgeving vernieuwen

De tijd dat iedereen op één vaste computer werkte is achterhaald. Flexplekken, thuiswerken en smartphones zijn niet meer weg te denken in de hedendaagse werkcultuur. Met Solution24 zorgt u ervoor dat uw werkomgeving inspeelt op deze veranderingen. Zo kunnen wij professionele cloud opslag verzorgen voor uw hele bedrijf. Hierdoor zijn bestanden per medewerker toegankelijk op ieder werkapparaat. Ideaal als u een dagje thuiswerkt, iemand langdurig thuis zit of als u on the go via uw tablet wilt werken.

 

Om hierop aan te sluiten kunnen wij ook andere slimme ICT implementaties leveren zoals een mailsysteem voor al uw personeel. Dit doen wij door middel van een professionele Outlook systeem. Ontzettend krachtig maar ook heel toegankelijk.

Periodieke backups voor maximale veiligheid

Alles wordt digitaal, maar hoe zorgt u er nou voor dat uw data veilig blijft. U wilt natuurlijk geen bestanden kwijtraken, per ongeluk over een bestand heen schrijven of gehackt worden en uw data verliezen.

 

Daarom raden wij aan om gebruik te maken van periodieke backups. Al uw bedrijfsdata en bestanden worden op een veilige plek buiten uw eigen systeem opgeslagen. Solution24 beheert deze veilige back ups en kan ze terugdraaien wanneer u dat wilt.

Device management van hoge kwaliteit

Degelijke computers, betrouwbare smartphone en andere IT apparatuur. Er is geen bedrijf dat meer zonder kan. Solution24 is ook uw partner als het gaat om device management. Wij kennen de apparatuur als geen ander, waardoor wij snel en secuur te werk kunnen gaan.

Met Solution24 hoeft u zich nooit meer druk te maken over uw software en hardware.

Website laten maken Raalte

IT Raalte specialist bieden wij niet alleen ICT Raalte services, wij bouwen ook websites voor bedrijven en instanties in Raalte. Met onze eigen webdesigners realiseren we iedere dag moderne websites op maat. Zo werken wij aan webshops, informatie pagina’s, blogs en natuurlijk bedrijfswebsites. Wordt u ons volgende succesverhaal?

Waarom u voor Solution24 kiest

Zoals u nu snapt kunnen wij met echt iedere IT service helpen. Ons team van ICT specialisten kan ingezet worden om een breed scala aan toepassingen te realiseren. Benieuwd waarom steeds meer regionale en internationale klanten voor ons kiezen? Het is simpel:

Hoge kwaliteit dankzij diepgaande vakkennis

Van webdesign tot systeembeheer, onze programmeurs en technici hebben niet alleen de kennis maar ook de ervaring die nodig is. Pas wanneer iemand de fundamenten begrijpt kan het vrij toegepast worden, dit geldt ook voor ICT. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij zelfs de nieuwste technieken toepassen voor een op maat gemaakte oplossing

Persoonlijke service waar u op kunt vertrouwen

Veel grote IT bedrijven zien klanten als nummers en gefactureerde uren. Dat vinden wij eigenlijk heel gek. Want juist met persoonlijke aandacht en een meedenkende instelling kunnen de beste resultaten behaald worden.

 

Daarom gaan wij altijd eerst met u in gesprek om de mogelijkheden door te nemen en uw wensen in kaart te brengen. Vervolgens zullen wij korte lijntjes met u houden zodat u precies weet hoe de ontwikkeling gaat. Geen lange wachttijden of eeuwige voicemails, gewoon een persoonlijk aanspreekpunt dat uw situatie kent.

Hoge kwaliteit en service bij Solution24

Neem contact met mij op