Het ICT bedrijf van Zutphen

Solution24 is het ICT bedrijf van Zutphen en omstreken voor ieder bedrijf en ondernemer die wel wat hulp kan gebruiken met digitale infrastructuur. Bent u op zoek naar professionele IT oplossingen voor uw bedrijf, of heeft u bijvoorbeeld een nieuwe website nodig voor uw webwinkel? Dit alles en meer regelen de digitale experts van Solution24.

 

Niet alleen implementeren wij de allerbeste en voordeligste IT oplossingen die er op dit moment verkrijgbaar zijn, wij zorgen er ook voor dat alles goed blijft werken. Als regionale expert in IT Zutphen geloven wij namelijk in een persoonlijke band met onze klanten. Duidelijke communicatie, 100% inzet en een vast aanspreekpunt dat uw situatie kent. Dat zijn de speerpunten van Solution24.

 

Heeft u een vraag over één van onze services, of wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via de mail, telefoon of via de site. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en zoeken een oplossing op maat.

Ondersteuning met professionele IT Zutphen

Bij Solution24 verzorgen wij alle IT werkzaamheden die nodig zijn om uw bedrijf mee te nemen in de nieuwste ontwikkelingen. Met onze ICT Zutphen oplossingen zorgen wij ervoor dat uw bedrijf klaar is voor 2022, en vanaf nu altijd up to date, veilig en modern blijft. Zo kunnen wij onze services integreren met uw huidige systeem, maar kunnen wij ook adviseren en uw bedrijf compleet moderniseren op digitaal gebied. Denk hierbij aan:

ICT bedrijf van Raalte

Digitale werkomgeving vernieuwen

Cloudopslag voor al uw systemen

Nooit meer bestanden kwijt zijn, nooit meer moeilijk bestanden delen, altijd alles veilig opgeslagen in de cloud. Wij zorgen ervoor dat dit werkelijkheid wordt door uw bedrijf te integreren met cloud services van Office 365. Dit wordt wereldwijd gezien als de meest betrouwbare clouddienst voor zelfstandige bedrijven. Het is veilig, snel en compleet op maat in te richten voor uw wensen. Werknemers hebben toegang tot de bestanden en mappen die ze nodig hebben, delen is geen probleem, maar veiligheid staat altijd voorop. Professionele cloudopslag zorgt ervoor dat u flexibeler bent, efficiënter te werk kunt gaan en minder gevoelig bent voor computeraanvallen.

Sterke Wi-fi en internet verbinding

Niets is zo vervelend als een slechte internetverbinding op het werk. Één van de grote problemen waar veel van onze klanten tegenaan lopen is een slecht internet of een niet dekkende Wi-fi verbinding op kantoor, in magazijnen of in de horeca. Wij verzorgen professionele routers en zetten een sterk, compleet dekkend Wi-Fi netwerk naar wens op. Overal verbinding, aparte toegang voor klanten en medewerkers, wij verzorgen altijd een oplossing op maat.

Krachtige mailservice voor uw gehele bedrijf

Met de implementatie van Office 365 krijgt u het krachtigste en meest betrouwbare mailsysteem ter wereld. Medewerkers kunnen hun eigen mailadres krijgen en via Outlook is mail en agendabeheer een fluitje van een cent. Dit systeem is niet alleen veelzijdig, het is ook erg laagdrempelig. Dusdoende verdient het zich snel terug door bespaarde tijd en een hele efficiënte werkcadans.

Device management via onze IT Zutphen

Goed internet, een goed werkende mail en snelle cloudopslag zijn leuk, maar zonder fatsoenlijke laptops en smartphones heeft u er weinig aan. Heeft u zelf geen IT afdeling die device management en onderhoud regelt? Dan kunnen wij van Solution24 dit voor u regelen. Niet alleen verzorgen wij moderne en kwalitatieve apparatuur, wij zorgen er ook voor dat u altijd bereikbaar bent.

Een website maken in Zutphen

Heeft u een nieuw bedrijf, of wilt u uw huidige website moderniseren? Dan kunt u bij Solution24 terecht om een website te maken in Zutphen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van:

 

  • Websites voor MKB’ers en ondernemers
  • Het digitaliseren van bestaande winkels d.m.v. een webshop.
  • Het opzetten van een compleet nieuwe site voor startups en nieuwe bedrijven

Website die altijd goed werkt

Er komt veel kijken bij de ontwikkeling van een goede nieuwe website. Een goede site moet snel laden, goed vindbaar zijn en bovenal prettig werken op zowel computer als smartphone. Dit alles en meer nemen wij in acht tijdens het ontwikkelen en het bouwen van een website. Wij kunnen dan ook veilig zeggen dat wij de beste keus van om een website te maken in Zutphen.

Razendsnelle hosting zonder gedoe

Een goede website is altijd bereikbaar. Vertrouw daarom op professionele hosting van de razendsnelle Solution24 servers. Want niet alleen bouwen wij websites, wij hosten ze ook. Altijd online, altijd up to date en altijd service die paraat staat. Alles wat je nodig hebt van IT Zutphen en meer.

Website laten maken in zutphen

Neem contact met mij op