Het ICT bedrijf van Zwolle

De Professional in ICT Zwolle

Of u nu een eenmanszaak heeft of een kantoor met meer dan 100 medewerkers, ieder bedrijf heeft behoefte aan goede en bovenal professionele ICT systemen. Of u nu een website nodig heeft, betere IT voorzieningen op kantoor wilt hebben of simpelweg advies nodig heeft: Solution24 is de IT Zwolle specialist dat maatwerk levert voor iedere klant.

Website bouwen Zwolle

Veel van onze klanten willen graag een website bouwen in Zwolle. Ze vallen vaak onder éé​n van de volgende drie categorieën:

 

  1. Een bedrijf heeft een verouderde website die moderner moet worden.
  2. Een startup of ondernemer is bezig een bedrijf op te zetten en heeft een website nodig.
  3. Een bedrijf haalt niet de verwachte resultaten uit hun huidige site en wil verbeteringen zien.

 

Herkent u zich in één van deze situaties, of heeft u om een andere reden een nieuwe website nodig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend informatiegesprek. Als IT bedrijf in Zwolle en omstreken hebben wij veel ervaring met websites bouwen van hoge kwaliteit, die goed vindbaar zijn en altijd op maat gemaakt worden. Van webshop tot bedrijfssite, onze ICT’ers realiseren iedere droom.

IT oplossingen op maat

Op zoek naar nieuwe of betere IT oplossingen? Naast een website bouwer zijn wij zakelijke leverancier van zowel digitale als fysieke producten en services. Onze services helpen kleine en grote bedrijven in de regio van Zwolle om efficiënter te werken. De mogelijkheden zijn oneindig, denk bijvoorbeeld aan:

ICT professional in Zwolle

ICT oplossingen op maat zwolle

Geoptimaliseerde digitale werkomgeving

Een computeromgeving moet aansluiten bij de doelen en taken van een bedrijf. Wij weten als geen ander wat er nodig is om uw bedrijf digitaal op rolletjes te laten lopen. Zo zetten wij professionele mail en werkomgevingen op die naadloos aansluiten bij bestaande werkprocessen.

Dekkende Wi-Fi in uw gebouw

Geen enkel bedrijf kan werken zonder internet. Toch hebben veel bedrijven last van slechte Wi-Fi of netwerken die suboptimaal werken. Solution24 zorgt ervoor dat het netwerk snel en betrouwbaar is, zodat u altijd online kan zijn.

Cloudopslag en beveiligde backups

Het is tegenwoordig niet meer in te denken dat belangrijke data op slechts één computer opgeslagen wordt. In het geval van schade, diefstal of een hack zullen belangrijke bestanden voor eeuwig kwijt zijn. Daarnaast kost het heel veel tijd om bestanden uit te wisselen.

 

Dat kan anders: Solution24 verzorgt een complete cloud opslag waar u en uw werknemers gebruik van kunnen maken. Alles wordt op maat ingedeeld zodat ieder toegang heeft tot de bedoelde mappen.

 

Daarnaast kunnen wij ook periodiek beveiligde backups maken van uw data. Mocht er een probleem voordoen of een bestand verloren gaan, dan kunnen wij dit zo terugdraaien. Het is de beste manier om uw data veilig te houden.

Camera beveiliging voor iedere situatie

Er is meer dan alleen digitale beveiliging, ook uw fysieke eigendommen wilt u veilig houden. Dusdoende installeert Solution24 camerabeveiliging op maat. IT Zwolle betekent ook slimme camera’s die niet alleen beveiligen maar ook opnemen. Hierdoor weet u precies wat er gebeurd en heeft u altijd bewijs.

Persoonlijk advies van experts

Bij Solution24 geloven wij dat voor goede ICT Zwolle niet alleen vakkennis nodig is, maar ook zeker persoonlijke aandacht. Daarom kiezen wij altijd voor maatwerk en gaan wij met onze klanten in gesprek om hun situatie in kaart te brengen en een oplossing op maat te maken. Heeft u hier nu ook interesse in, en wilt u gebruik maken van ons ICT bedrijf in Zwolle? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts nemen samen met u uw situatie door en adviseren u graag. Op die manier krijgt u zelf een goed beeld van wat de opties zijn, en brengen wij in kaart wat de kosten hiervoor worden.

contact en persoonlijk advies Solution24

Neem contact met mij op