Veilig bedrijfsnetwerk laten aanleggen

Het nieuws staat er vol mee: hacks binnen bedrijven door een onveilig netwerk.
Netwerken en systemen zijn 24 uur per dag online en zijn naast de connectie binnen je bedrijf ook de connectie met de buitenwereld.
Het is dus van cruciaal belang dat jouw bedrijfsnetwerk veilig is en blijft om je zo goed mogelijk te beschermen tegen risico’s van buitenaf en altijd online te blijven.

Solution24 begrijpt hoe cruciaal dit is, daarom leggen wij je uit hoe je een veilig bedrijfsnetwerk kan laten aanleggen.

Bedrijfsnetwerk, afgestemd op jouw wensen.

Een bedrijfsnetwerk is niet alleen maar kabels aanleggen.
We zorgen er namelijk voor dat jij zowel bekabeld als draadloos in verbinding staat door het aanleggen van een hybride netwerk.
Dit biedt jouw bedrijf flexibiliteit en mobiliteit.

Bij het aanleggen van bekabelde netwerken is het belangrijk om gebruik te maken van hoogwaardige gecertificeerde bekabeling afgestemd op de toekomstige snelheidseisen.
Voor draadloze netwerken doen wij een grondige analyse om de optimale plaatsing van de access points te bepalen en de interferentie te minimaliseren.
Wij maken gebruik van de nieuwste Wifi standaarden om de betrouwbaarheid en snelheid van het netwerk te maximaliseren.

Het aansluiten op een (glasvezel)verbinding

Het aansluiten op een bestaande (glasvezel)verbinding klinkt eenvoudiger dan het is.
Bij het aansluiten op een verbinding maken wij gebruik van de juiste hardware voor de aansluiting en zullen we dit zorgvuldig installeren en testen.
Op deze manier kan jouw bedrijf optimaal gebruik maken van de maximale snelheid en bandbreedte die de verbinding te bieden heeft.

We zorgen voor een stabiele internetaanvoer die essentieel is voor een betrouwbaar en veilig bedrijfsnetwerk.
Daarom komen wij van tevoren bij jou op locatie, zodat we de juiste oplossing kunnen toepassen die past bij jouw wensen.

Een veilig netwerk

Veiligheid van een bedrijfsnetwerk is in de huidige digitale wereld van cruciaal belang om buitenstaanders buiten je bedrijf te houden.
Het is dan ook van belang dat bij het ontwerp van een bedrijfsnetwerk nagedacht wordt over deze veiligheid.
We passen de juiste firewalls, IDS/IPS, VPN’s voor externe toegang, authenticatie en updates toe die de toegang tot gevoelige gegevens binnen jouw netwerk beperken.

Solution24 maakt gebruik van monitor- en beheertools om netwerkprestaties continu te controleren en problemen pro-actief op te lossen voordat deze impact hebben.

Bij Solution24 staan we klaar om jouw bedrijf te helpen bij het ontwerpen, implementeren en onderhouden van het bedrijfsnetwerk dat aan alle eisen voldoet.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Of lees meer over netwerken op onze diensten pagina.